CIRFOOD Nederland is winnaar van de eerste Nieuwe Lunch Cultuur Award!

CIRFOOD wist de jury te overtuigen met een ‘all-you-can-eat’ lunch die gezond, duurzaam én betaalbaar is. Met een huiskamercafé-restaurant, mediterrane roots en Ecovadis Platinum-status laat CIRFOOD zien dat impact en gastvrijheid hand in hand kunnen gaan. De jury prees vooral de manier waarop de winnaar een brug weet te slaan tussen voeding en beleving.

De award werd uitgereikt tijdens een inspirerende, culinaire bijeenkomst bij Koppert Cress. Tijdens het ochtendprogramma konden bezoekers een reis door de Nederlandse lunchcultuur maken, ’s middags waren er sprekers als Maarten van der Weijden en Juliette van Hessen. Karin Bloemen zong een zelfgeschreven nummer over de Nieuwe Lunch Cultuur.

De jury en organisatie van Nieuwe Lunch Cultuur feliciteren de winnaar CIRFOOD Nederland én de genomineerden: Artis, Catharina Hospital Eindhoven en Hotelschool The Hague.

Met het uitreiken van deze award willen de initiatiefnemers een verdere beweging op gang brengen die leidt tot een bewuste, gezonde en duurzame lunchcultuur in Nederland. Nieuwe Lunch Cultuur is een initiatief van Fresh Produce Centre, BeBright, KoppertCress, Greenport West-Holland en Provincie Zuid-Holland en wordt mede mogelijk gemaakt door GroenteCongres, Topsector Horticulture & Starting Materials, Platform Voeding, Gezondheid en Leefomgeving en Gemeente Westland, met speciale dank aan Rob Baan en Koen Joosten.

Op naar 2026 en nog meer Nieuwe Lunch Cultuur!

Klik hier om mee te doen